Централно помпане на гумите

Това е една изключително удобна опция която за съжаление можем да предложим само за редукторни мостове. Чрез нея може да помпате и спадате всички гуми едновременно както и всяка поотделно до като автомобилът ви се движи. Истинското удобство на системата се усеща зимата когато навлизате в дълбокия сняг и трябва да се изкара половин час до автомобила за да се спаднат гумите. Операцията се повтаря при връщане на пътя, а тогава вече е много досадно.
Нашата система захранва гумите с въздух през външните полуоски. В самата полуоска монтираме елемент, който се върти безконечно до като пренася въздухът. Изграждаме табло за управление на системата, което може да бъде монтирано между седалките или на друго удобно място. Всяка гума има собствен спирателен кран, както и два общи за помпане и спадане.
Тези от вас които са карали гуми с ниско налягане знаят, че това е най доброто решение за меки терени като кал, сняг или пясък. Във високите части на планините където почвения слой е тънък гумата с ниско налягане увеличава площта си и по този начин се предотвратява увреждането на почвения слой.