Спазват ли се Правилата на този Форум, или не?.
Здравейте на всички и Честита Коледа.Темата ми е адресирана специално към Администратора.Понеже съм член на Форум "Офроуд.Бг", но нещо в сървара имаше проблем и не можах да вляза в момента , при опитите ми да се свържа, изкочи сайта "Офроуд-Монстер", от любопиттство влязох , разгледах и се регистрирах.Първото нещо, което ми направи впечатление бе, че повечето от участниците тук, са участници и в други форуми със същата тематика и писанията им са почти като в другия Форум.Нищо лошо.Но ми направи впечатление, че и ТУК-подчертавам,някои от правилата/незнайно защо/не се спазват.Не от участниците-ние сме свикнали да нарушаваме всякакви правила на принципа"Правилата са създадени за да се нарушават"и това ни е втора природа, с някои изключения разбира се.Според мен правилата се нарушават от Админа, който трябва да следи за "порядките".Ако самият той не се сети за какво става реч, нека ме попита, ако ли пък не , здраве да е -явно така ни изнася на всички.Само за подсказка-т.1, т.2, т.3 от Правилника.
|