|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
Новини Раздел за новини свързани с високо проходима техника. |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
||||
|
||||
![]()
Копи/песйствам го от тема в Offroad-Bulgaria.com
На шуменското състезание Тарагата е пострадал неприятно. Загубил е един пръст на дясната работна ръка, и в момента лекарите се борят да спасят втори. Той е частен механик, само осигуряващ се, и ще има нужда от сериозни средства за лечение и рехабилитация. Нуждае се финансова подкрепа. Банковата сметка е: IBAN-BG34FINV91501016052980 в лева BIC-FINVBGSF Венета Крумова Димитрова . Който иска директно по ЕКОНТ, до офис ЖП Гара Варна Венета Крумова Димитрова телефон 089 65 47 267 Благодаря предварително на всички. Венета Крумова Димитрова е съпругата на Николай - targa
|
||||
|
||||
![]()
А за жалост току що разбрах,че няма начин да се спаси и втория пръст,така че ше го режат и него,вероятно утре.
Баси. ![]() Иначе пък,честит имен ден Таргов.Бързо да се оправяш!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Искам да се знае,че тези пари са за ежедневните разходи, които всеки един човек си има. Това сметки, това хляб, гориво за колата...
Понеже Таргата си вади парите буквално с ръцете си-докато се възстанови няма да може да ги ползва, респ. няма да има доходи, а семейството и къщата си искат тяхното...
|
||||
|
||||
![]()
Днеска ме изписаха. Кутрето е без първата фаланга, безименния до средата на втората. Предстои дълга почивка. Благодаря все пак.
|
|
||||
|
||||
![]()
Щом средния е цел нема ядове
![]() Без тия бързо ще свикнеш и без това само пречат ![]() Тарга, ти си корав мъж изобщо нема те мислим, аз цела ръка немам па ми дреме на кура. Хич не ги мисли ![]() Обаче оня лудия с червеното Джимни резна средния с циркуляра. Добре че има два иначе го е закъсал здраво ![]() Абе май прекалих с пиенето, детето донесе неква отрова ................... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Не ми дреме, ама сега след като за пръв път от 10 дена се наспах като хората, не знам кво да правя. Баси.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ела ми на гости, ще идем на екстремен офроуд
![]() И Соти ще дойде с кията ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Щом и Сотир ще идва, работата отива на бедствие. Кой ще ни вади?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Техника да искаш
![]() Имам на разположение Урал с 6 тона кран. Кажи само от къде и какво искаш да вадим ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Как каво ще вадим бре? Сотир от дълбокото.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Май искаш да му развалиш кефа
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Да благодаря на оня, ниндажа ли е, минджа ли е, май Соти се казва. Благодаря приятелю. Ще се реванширам.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Няма нужда да пишеш квото и да е.За теб става въпрос.Съжалявам че само толкова.От Йори и от мен са,би трябвало да ти пише на ордера.
Като можем пак... ![]() Ако имаш зор ми звънни да ме чуеш.И да нямам ще измисля нещо. Един от малкото си за който си заслужава. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Той Йори да не се прави на баровец, ами да върне на Генчо парите.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Абе,въртят некви лизингови схеми...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
НемА си работа ей
![]() Евгени тъкмо ме беше забравил ![]() Сега пак ще ме подгони ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Гледам,фанА те в другата тема...май те наредиха като рубик-кубче...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Момци Таргата пак го е закъсал . Изгоря му къщата по сред зима та кой с каквото може .
|
![]() |
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|