|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|||
|
|||
![]()
Бая си малеят ......поне на ме де.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ахам.Аз казах 47-ци,ма кой ме слуша...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Гумита са добри . Лифта е огромен
![]() За какъв терен го гласите . |
|
||||
|
||||
![]()
Предимно блата, дълбоки коловози и дълбок сняг.
|
||||
|
||||
![]()
КАРАХ Я!!!ПЪРВИ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вози страхотно,бах те'а еършоци...не се клати,завива много и което е странно,набира учудващо добре...Усеща се мощ.Тръгва на 3-та по-добре от повечето джипки на 1-ва.А бавните са идеални за траял... Другото,което ми направи впечатление е,че мостовете са по-тихи от нормални.Все едно ги нямаше...
|
|||
|
|||
![]()
Аз като навигатор мога да кажа ЕБАТИ ЯКАТА РАБОТА
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Браво
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Най-сетне и да не ме забравите ей
|
|
||||
|
||||
![]()
Много е висока, свалете я малко. Колкото и големи гуми да вземете все ще и малеят.
|
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
Преди малко пак я покарахме, усещането е нечовешко ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Паркирах я днеска на входа на сервиза...до КИА-та...се едно спрЕх Зил до Тико...баси...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.П.Не съм ги снимал,щот ме е срам...
|
||||
|
||||
![]()
.
|
|||
|
|||
![]()
За мостовете отличен . Ама това купе много странно седи отгоре
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Е тва купе седи най добре
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ми то и размера на гумите ми се струва по-правилен.С колко е Врангелчето?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
54
|
||||
|
||||
![]()
И арките на калниците пасват точно. УжасТ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Сега ще се оправят, но и така да останат гумите са извън колата и не опират.
|
||||
|
||||
![]()
Какъв размер са сегашните гуми ?
|
||||
|
||||
![]()
42x14x17
Чибуратор-тЕам ![]() Последната редакция е извършена от Sotir Sotirov : 23-09-14 в 19:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Suzuki Samurai Toyota HJ61 Последната редакция е извършена от Sotir Sotirov : 23-09-14 в 19:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Абе,на живо си е доооста внушително.Аз,дето съм свикнал горе долу на високи коли,на 2 пъти да се пребия на слизане...
Междудругото,с тези мостове ужасно много завива. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Абе незнам как ще е с 47,но ще трябва да монтирате стълба...аз дет съм 2м ми е тегаво
|
|
||||
|
||||
![]()
Ето това ще са следващите гуми. На снимката е точния модел и размер LTB 47/17/17. Направо ще се успят
![]()
|
||||
|
||||
![]()
.
|
||||
|
||||
![]()
Всъщност точния размер на гумите е 42х14х17.Коригиал съм мненията по-горе.Моя грешка.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
БУАХАХАХХАХАХА Някои от вас са душевно болни
![]() ![]() ![]() ![]() Еваля младежи ,резултатя е убавиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Зверско трасе съм подготвил съобразено с габаритите и вероятните възможности на машината.
Пуснах я на 1-ва бавна без газ...баси...толко бавно нещо не сме имАли... Като "бъг"-че откривам че не работи добре спирачната помпа.Утре ше пробвам последно да я върна към живот и ако не оживее,ще има сетъп с М-кова...
|
|||
|
|||
![]()
И аз имам едно подобно творение , карам го 4-та година на такива терени . И за четери години ми стана ясно , че от шейната за сняг по добро няма . Между другото съм го използвал , предимно да си правя път до вилата и да вадя затънали в снега джипове и шейни с по-малки тракове
|
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте , аз от 4 години имам и карам подобно творение , точно по изброените терени ( мучурища , блата , сняг ) . Почти цяло лято го държа статичен , като изключим времето по абитуриентските балове /когато се намира по някой приятел , да изяви желание , да закарам детето му/ За тези години разбрах , че по снега по проходимо от шейна няма / дори и да закъса лесно се вади
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ето и още
|
|
|||
|
|||
![]()
.
|
|
|||
|
|||
![]()
110 см сняг
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Впечатляващо.За жалост клипа го водят "частен" и не може да се гледа.
Беше ми приятно да се запознаем на живо.Добре дошъл тук... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Цитат:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Кажете сега , колко излизат два такива моста ? Евентуално срок за производство ?
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|