|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
Мисля да си направим със Соти по един комплект и това е.
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]() Помисли и ако решите нещо ,драснете (може и на лични)
|
||||
|
||||
![]()
Не е толкова просто,Ице.Има прекалено много вариянти и особености,и за цени със сигурност няма да се говори тук.Може да се чуем и/или видим...
Поздрави!
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
Тъй като мостовете се оказват повече от успешни започвам разработка на базата на диференциали от Ленд Роувър и Дана 30 заради предавките, които имат и широкото им разпространение.
|
|||
|
|||
![]()
Пускайте някой клип да видим как се движи по деретата, защото най-вероятно няма да мога да я видя скоро на живо.
Да изплакна и аз окото...
|
|||
|
|||
![]() Цитат:
Май клип нема да има. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Собственикът си я взе че му се кара.Доколкото знам не е спирал.Ще се чуя с него да видим нещо за неделя...
|
|||
|
|||
![]()
Сетихте ли се да ги сложите на кантара?
|
|
||||
|
||||
![]()
Не.
|
||||
|
||||
![]()
Колкото по тежки толкова по добре като се има предвид предназначението им. За съжаление са доста леки обаче като се има предвид колко лесно ги вдигахме в сравнение с оригиналния на Прагата който тежи 325кг преден и 315кг заден.
|
|||
|
|||
![]()
Тъй,като отдавна,не бях следил,темата,ето и мойте 5ст,по нея.Перфектна изработка и техническа мисъл.Но за гората е неизползваема тази машина.Като човек,на който всички такива ашини в гората са му хоби,мога да кажа,че е повече от уасно да караш ,по деретата с този щъркел.Иначе ,за изработка и здравина не мога да се съмнявам,но шсеки много лифтен мутант в гората ме плаши,а пък за траял е направо огромен.За жалост няма ме блата,и огромен сняг.
|
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
На който не му харесва, а иска да кара в дерета може да си поръча при нас друг вариант по негова идея и ние ще го изпълним.
|
|||
|
|||
![]()
Като изпълнение е супер,забележки никакви.А,който плаща той поръчва музиката ,спор няма
|
|
||||
|
||||
![]()
А колкото до щъркела, това е защото трябваше да се съобразим с малоумната форма на рамата и 18" ходове на ершоковете, които да бъдат напълно постижими.
Очаквай скоро нов вариант на тези мостове, сложени на правилния автомобил ще ти харесат повече ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Това горе долу е следващият ни проект, но някой ни е изпреварил. Тойотата вече ми изглежда малка
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Как се качвате в това чудо ? Нещо въжена стълбичка
![]() ![]() Последната редакция е извършена от sek.1 : 01-01-15 в 18:05 |
|
||||
|
||||
![]()
Намали ракията.Всичко е напълно редовно.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Боря се от 10 дена ама все не намалява
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Айййй, ма вий много сте се изтървали бре. От доста време не бях ви гледал какви чудеса правите. Честита Нова Година. Само такива добри творения да правите.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
И така работата по следващите хибридни мостове продължава даже и в събота и неделя .Понеже най вероятно Соти е разглобявал има доволно количество скъсани болтове
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Последната редакция е извършена от sek.1 : 23-02-15 в 05:51 |
|
||||
|
||||
![]()
Браво, браво. Който го може си го може!
![]() Лошото само е, че тия чиито дедовци са пълнили мазите в лошия социализъм, в който нямаше нищо, отдавна изкараха всичко на вторични или го продадоха на хора, които знаят за какво иде реч и цените отиват към космоса. Наскоро се разрових по обявите за пластини кнукс, които преди няколко години се продаваха на кило, а се оказа, че сега са почти на цената на хубави вносни пластини... Радостно е все пак, че има още останали хора, които да бачкат добре и да се прехранват с този вид дейности. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Така е . Аз също работя по коравите неща с Кнукс но имам и почти всички български държатели за сменяеми пластини поне двайсетина са . Тоя държател дето е на струга е Сандвик купих го на битака за 10 лева от един пич където продава военно имущество чисто нов в кутийка . Като го видях си викам тоя сега заради марката ще ме отгърми с някоя цена а той ми вика 10 лева много ли са ти
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Готов е корпуса за диф от Ленд Роувър. Тия дни ще направим и комплект редуктори за него.
|
||||
|
||||
![]()
Всички публикации от тази тема свързани с джантите за редукторни мостове са преместени в отделна тема.
http://www.offroad-monsters.com/foru...ead.php?t=4752
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Иори да си попадал на това ? Кардани с ШРУС шарнири с равни ъглови скорости ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Това за Нива ли е?
|
||||
|
||||
![]()
Да, карам с такива само шлица им е малко по дълъг около 500 мм и се закачат с 8 болта.
|
||||
|
||||
![]()
Как се държат спрямо класическите кардани ? За Нива но принципно не е проблем да се направи за всичко . Проблем май само са маншоните защото скоростта на въртене е много по голяма и от центробежните сили им се разгонва фамилията . Имам едни руски усилени силиконови маншони за нивата от едната страна съм с такъв вече 5-6 години . Въртят ми се идей да си направя едни такива кардани за нивата .
Последната редакция е извършена от sek.1 : 18-03-15 в 05:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Отлично! Нямаш усещането, че караш камион.
|
||||
|
||||
![]()
Всички тараляшки,с такива карета на карданите,разполагат с удивително здрав дебелостенен маншон против разпръскване на греста,което е чест проблем...
|
||||
|
||||
![]()
Не са много разпространени иначе спокойно мога да направя една матричка и нашите каучукари да пуснат маншони армирани с някакъв текстил .
|
|
||||
|
||||
![]()
Днес го качих на фрезата . Че на човека джипа до скоро се движеше
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
В неделя...баси къв си пич!!!Аре действай,че немаш идея къв як проект са тея мостове...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
За следващите ми дойде друга идея как да ги работя ама за тоя е късно вече го отрязах .
|
|
||||
|
||||
![]()
Работната постановка е такава . Настройваме една борщанга и стържем .
|
|
||||
|
||||
![]()
Соти завари ли го ?
|
![]() |
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |