|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|||
|
|||
![]()
От известно време се чудя какво налягане да избера, гумита са ми стандартни зимен Гулдрич 235-75-15 и на вратата на джипката производителя е написал този размер гума да се помпа 2,9 атм.!!!
Да ама уважаван от мен гумаджия преди месец като ги купих чисто нови, ги напомпа с 2.3 атм и каза че им стига толкова, иначе ще ми друса ужасно, бярно меко ми возят, пък и не обичам да споря, хората наистина са професионалисти, само че като гледам как стои гумата на пътя гумата......май има голям корем отстрани, въпроса ми е ако ги карам меки дали няма да се износят гумите в краищата ??? |
|
||||
|
||||
![]()
А жантите колко са широки?
|
|||
|
|||
![]()
Да, пропуснах 7Jx15H2 et-20 това пише на джантата.
Не се оплаквам от твърдо возене, напротив, без да трепне летя с над 70 км по неравна тревна поляна, но имам усещане че са прекалено меки. В auto data проверих но там дават само 205R15 и предните са 2.0 на задни 2.3 дали да не пусна снимки ??? |
|
||||
|
||||
![]()
От там иде лошата визия.Гума 235мм е за минимум 7,5 джанта,щото иначе мачка гумата навътре.На 8-ца май и е най-добре...На Голфа съм със 7"-ови джанти и гуми 205х65х15 и е тамън.Смени или гумите или джантите.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Мисля, че бъркаш. Тук става въпрос за джипови гуми и е добре джантата да е по тясна. Гума 255 , 265 или 10,5" е най добре на джанта 7-8 инча. 235 е максимум за 7 инча.
|
||||
|
||||
![]()
Колко е разликата м/у 2,3 и 2,9 атм?235-ца е за 7,5 джанта...
|
||||
|
||||
![]()
Не, мойто магаре е мъжко.............
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|