|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|||
|
|||
![]()
ок,
ако щеш от самолет да вземеш система ти казвам,че няма да тежи над 20кг. ![]() и защо не всеки разпределител да става?? иначе задния мост ще завива,като сложиш преден там,то това се и цели според мене в кроулинга и тем подобни. |
|
||||
|
||||
![]()
Защото ако всеки разпределител ставаше нямаше да има толкова много видове разпределители.
Защото има много видове от този на комбайна та до разпределителите на джипове,камиони,багери,трактори,електокари,мотокари,моторни лодки,самолети и спортните коли. Тези са само за спортни джипове... ![]() http://www.polyperformance.com/shop/...p-1-c-807.html И това са разновидности на една от най-смотаните фирми.Да не изпадаме в подробности има още много подобни. Последната редакция е извършена от IVAYLO BLIZNAKA : 08-12-09 в 23:55 |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
На кратко се тръгва от това, което имаш на колата, а именно мост, хебели, а не обратното, защото на края, като имаш по 3 оборота в посока, какво правим? |
|
|||
|
|||
![]()
Колеги ,може ли да се ползва хидравличен цилинъдр от колесар на самолет МиГ,цилиндрите са около 250мм дълги,пръта е някъде 20-25мм,а дебелината е от порядъка на 60-70мм,
Мисля ,че е двойно действен,а 3-тия извод е нещо като обратна връзка-следи положението и показва в кабината дали колесара е прибран или спуснат- |
|
||||
|
||||
![]()
Pреди много години правих си правих една джипка с завиващ заден мост ! и една сутрин на трезва глава когато слязах в гаража и огледах какво съм сътворил го продадох до обед целия джип
![]() ![]() ![]() Край с експериментите ! Джипа трябва да ти носи удоволствие , трябва да е направен както трябва зада нете убие някъде ! И понеже в момента немога да си го позволя си карам 12-ката ! Неси мисли , че това с частите от Миг или комбайн ( двете според мен са едно и също ![]() П.П. неможах да намеря снимка на цилиндъра , ако я намеря по-късно ще я посна
|
|||
|
|||
![]()
Колега,компонентите на самолет нямат аналог,като качество на изработка и начин на действие,все пак това е военна техника и в него има хора,всичко трябва да е перфектно.
![]() За пример койловера дето се вижда вдясно,който носи усилие на кацане струва не по малко от 10хил. лв,така ,че смятай,просто тия неща са скъпи,дефицитни,и много надеждни. |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
|
|||
|
|||
![]()
Не става въпрос за цената,всеки ще купи евтиното,но става въпрос ,че койловера е железен и може да стане за много машини,а и не вярвам да може да се счупи,самолета като каца тежи 5-6тона.и усилията са страшни.
|
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
Цилиндъра и той нестава. За заден завиващ мост ти трябва цилиндър с 4 изхода разположени по определен начин. При всички останали схеми трябва да е бъкано с маркови неща и купчина електроники следящи гумите да вървят направо. С това става, но нетрябва да НЕвдигаш повече от 20 и минаваме към друг вид техника - селскостопанска. Ние тук нестремим да правим съуражения поне доколкото познавам хората. ![]()
Живей всеки ден така, все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав! Последната редакция е извършена от DINI : 27-12-09 в 13:04 |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
Става перфектен е даже.Тук има колеги дето ще ти обесняват че това е само един обикновен амортесьор на които е набучена една пружина.Тоест в него няма нищо сложно.Не е бъмп стоп не е ракетен двигател не е ядрена подводница. Не се отказвай толкова е лесно.Накрая като видиш какво си направил и сам ще се учудиш.Ще наторяваш от въздуха а после ще слезеш на земята да събереш реколтата.Абе с една дума уникално. |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
|
|
||||
|
||||
![]()
Няколко години обикалям морги и магазини за авто части в БГ и всичко което съм купил сега е на боклука. Джип се прави като се взимат части от определени магазини от Щатите. Всичко останало е само изхвъляне на пари. Гледал съм много Английски и Австралийски магазини и там е пълно с много хубави неща. които нямат никакво реално приложение. Доста нашенци ги купуват щото са евтини. Други пък са скъпи и си ги купуват глупаци с промити мозъци. Крайния резултат е един - от джипа нищо не става. Превръща се в поредната скъпа каруца.
|
||||
|
||||
![]()
Wсъшност зависи какво искаш от джипа ! Ако да ходиш до полянката да ядеш ребра и дадените австралииски части стават ! Ама там отивам спокойно и с леката ми кола
![]() Както казах по-горе трябва да е скъпо ! с последния ми ЛИЧЕН проек моя мотор като почнах да си купувам скъпи неща всичко става от първия път име радва ! А както каза Йори цената е без значение ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Аз като по-глупав не разбрах как работи системата при изгасен мотор.
|
|
||||
|
||||
![]()
Преди седмица напипахме някакъв мотокар.Като го огледахме-няма кормилни щанги.Но има ботуш,тоест-фулхидро.Някакъв вид.При загасен двигател,волана върти колелата.Как-не знам
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Кормилната кутия работи като помпа. Толкоз.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ето и една фирма която продава резервни части за мотокари http://www.intercar-bg.com/bg/products.html Няма цени но може да се пита колко струва хидравличния цилиндър
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|