|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте колеги. Имам Toyota rav4 95г. До сега бях с BFgoodrich AT 245/70/16 , днес ми пристигнаха GoodYear Wrangler Duratrac 245/75/16 , обаче ми се струва че тези гуми са бая по тежки от предишните и не знам дали няма да влошат окачването на колата . Иначе съм и сложил подложки 3см , че закачаше на места. Бихте ли ме посъветвали какво мога да направя , или да си я карам така ( като се има предвид, че не съм много в час с колите, за това и се допитвам до вас) ??
![]() Последната редакция е извършена от jorkata785 : 17-12-14 в 17:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Идеална е така.Не пипай.
|
||||
|
||||
![]()
Купил си гуми, но си сгрешил размера. Смени ги за по големи, после им купи подходяща кола и си готов.
|
|||
|
|||
![]() Цитат:
![]() Последната редакция е извършена от jorkata785 : 17-12-14 в 22:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Карай си я със здраве и трупай опит
![]() Ако идваш насам обади се да я видим, че ми е интересно какво поведение има с тези гуми. Преди време обмислях да си купя точно такава кола, но нещо ми поразмина.
|
|||
|
|||
![]()
Да може да дойда. А има ли къде да си направя козметична промяна на предната броня, защото в сандански , няма къде. Ето така искам да заприлича :
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Да това е което ми трябва на мене. А вие ли ги правите тези брони, как стоят нещата с тях, какви парички излиза горе долу ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Да, изцяло наша изработка са, ние си ги проектираме, заваряваме и боядисваме. За цени ще говорим като видим колата и обсъдим какъв вариант искаш, декоративна или ефективна.
|
|||
|
|||
![]()
Ами добре. Айде след нова година ще гледам да си взема някоя отпуска , и ще дойда на софия и ще говорим. Преди това тука ли да те потърся за контакт ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Колеги , абе нещо съм се вманиачил , и питам само , има ли възможност да се сложат бавни на равката ( каквото и да трябва да се сменява ) и евентуално каква е процедурата , за да мога да си направя сметка на нещата ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Вземи си направо друг джип
|
|
||||
|
||||
![]()
Няма как на напречно разположен двигател да сложиш демултипликатор.Единственото,което на теория можеш да направиш,е да смениш главното предаване.Ама тогава ще "окъсееш" на асфалта...Рав-ката е кола.Няма рама,няма бавни,трансмисията е оразмерена "на кантар".Става за леееекинки забежки по сравнително равен терен.Ако искаш да караш по-хард ще трябва да я смениш с нещо по-грубо...
|
||||
|
||||
![]()
Корми се, но качествено и се сади в нея квото требва и става
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Не ми трябва чак за хард разходки , но на места бавните са с голямо предимство. Като намеря малко време, ще дойда на софия да я видите и да си кажете мнението.
Последната редакция е извършена от jorkata785 : 03-02-15 в 10:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Заповядай.Аз ,за евридейка,ползвам един Голф 3-ка.Та може да се поразтъпчем нанЕкъде...
![]()
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|