назад   Offroad-Monsters Форум > Проекти и общи дискусии на базата на: > TOYOTA

Реклами

Инструменти за темата Изглед на темата
Prev Предишна публикация   Следваща публикация Next
Старо 11-11-14, 22:28
denny_mir denny_mir извън линия
Registered User

Дата на регистрация: Nov 2014
Публикации: 29
По подразбиране TOYOTA 4RUNNR 2 LT-E двигател - предложения за "по-голям" двигател

Здравейте колеги, горд собственик съм на TOYOTA 4RUNNER 1990 2,4 TD,
"баба тойота" както я наричам се ползва основно за риболовни цели, товари се много и се опитвам да се навра там където нормален риболовец не би си и помислил да отиде, единствена цел - спокойствие. Като цяло двигателя и е малко слабичък, искам да попитам някой - слагал ли е на този модел друг двигател? 3.0 ТД примерно (1KZ мисля че е на TOYOTA).
Много пъти съм чувал че това са глупости, че е като цената на друга джипка и т.н., да приемем че в ламарините на точно този 4RUNNER ми е хвърлен пъпа и имам сериозни намерения да му сложа друг двигател или турбина или перка от хеликоптер за да извадя от душицата му още 20-30 конски сили (40-50 по-добре . Моля споделете Вашия опит. Ще се радвам ако има вариант да заменя двигателя без да се налага да сменявам скоростна кутия, диференциали, окачване и интериор. Имайте предвид че съм технически инвалид и ще занимавам Сотир с налудничавите си планове. Ако е възможен какъвто и да е бил "тунинг" да двигателя съм готов да поема умерени рискове. Благодаря Ви предварително, че ще вземете непряко или пряко участие в откачените ми планове.

"ЛОШО ВРЕМЕ ЗА РИБА НЯМА!"

Поздрави на всички!
Отговори с цитат

Bookmarks

Инструменти за темата
Изглед на темата

Възможности и правила
Не можете да публикувате нова тема
Не можете да отговаряте в тема
Не можете да прикачите файл
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Избери форум

Всички часове са в зоната GMT +2. Часът сега е 19:39.

© 2008- Offroad-Monsters® - Всички права запазени.