Здравейте колеги, горд собственик съм на TOYOTA 4RUNNER 1990 2,4 TD,
"баба тойота" както я наричам се ползва основно за риболовни цели, товари се много и се опитвам да се навра там където нормален риболовец не би си и помислил да отиде, единствена цел - спокойствие. Като цяло двигателя и е малко слабичък, искам да попитам някой - слагал ли е на този модел друг двигател? 3.0 ТД примерно (1KZ мисля че е на TOYOTA).
Много пъти съм чувал че това са глупости, че е като цената на друга джипка и т.н., да приемем че в ламарините на точно този 4RUNNER ми е хвърлен пъпа и имам сериозни намерения да му сложа друг двигател или турбина или перка от хеликоптер за да извадя от душицата му още 20-30 конски сили (40-50 по-добре
. Моля споделете Вашия опит. Ще се радвам ако има вариант да заменя двигателя без да се налага да сменявам скоростна кутия, диференциали, окачване и интериор. Имайте предвид че съм технически инвалид и ще занимавам Сотир с налудничавите си планове. Ако е възможен какъвто и да е бил "тунинг" да двигателя съм готов да поема умерени рискове. Благодаря Ви предварително, че ще вземете непряко или пряко участие в откачените ми планове.
"ЛОШО ВРЕМЕ ЗА РИБА НЯМА!"
Поздрави на всички!