|
|||||||
| Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|
||||
|
||||
|
Намерих мотор от катастрофирало CLK320. Какво му трябва да тръгне на Г-то. Кои компютри и датчици. Ключа може ли да се махне? Изобщо колко може да се почисти от електроники?
|
||||
|
||||
|
Взимай мотора с всичко по него без допълнителните компютри и един Megasquirt. Няма да ти излезе много повече пари, защото така и така ще трябва да се прави нова инсталация дори ако имаш всичката електроника, а тя си влиза в цената на работата при монтаж на MS-a. А и ще върви...
|
|
|
||||
|
||||
|
Колега, дай по простичко, като за неуки. Къв е тоя мегаскуйргхфй. Какво значи всичко по мотора. За мотора искат 2500лв преди пазарлъка. Това е мотор комплект ама без компотите. За комповете отделен пазарлук, ама трябва да знам кои и колко са. Ключа го няма. Прибрали са си го застрахователите.Колко струва коя МЕГАСКУИРТ?
|
||||
|
||||
|
Грешка момци заключете темата. Това не е моя мотор. Ако някой го иска ще му дам тел. на човека.
|
|||
|
|||
|
Мотора ти е 500 това е истината аз такъв купих.И на пролет ще е факт
|
|
|
|||
|
|||
|
Момчета,това са много добри мотори но като при кросовите мотори без тяхната си електроника не струват нищо.Огромното количество всевъзможни датчици ебава работата.
|
|
|
||||
|
||||
|
Вальо не знае дизел ли е бензин ли е
![]() в момента наддавам за 55амг и мисля че ще го купя
|
|
|
|||
|
|||
|
Ще ти стискам палци Зарко дано го вземеш...
|
|
|
|||
|
|||
|
Успех,и от мен,но мисля че след това ще почнат проблемите.
|
|
|
||||
|
||||
|
мерси ако не тоя, на 10 заминавам и ще взема двигател 100% ако трябва цяла кола ще взема ама ми се иска амг да е все пак
|
|
|
||||
|
||||
|
веднъж вече сме подкарвали осмак с незаводска електроника и вдигна 230 на околоврьстното с все лифт и каймани така че всичко е под контрол
|
|
|
||||
|
||||
|
Бе ти за околовръсното ли я гласиш тая кола бре.
ПП Я разкажи как се тунингова Г-класа с флекса. Колко и направи лифта на дългата база? Кви гумета викаш ще слагаш? Супер ще стане. Ще изтрепе сичката Пернишка риба.
|
||||
|
||||
|
дългата база лифта беше с по 3 см към земята ама тва си е чисто асфалтова джипка
|
|
|
||||
|
||||
|
Верно ли я резна само3 санта или си затря за другите три??
|
||||
|
||||
|
само 3, наддаването за тоя мотор стана ужасно 3-ма автоматични бидера и незнам дали някой е сложил повече от мен кучето дето го продава се дърпа да ми каже цена да го купя още сега стискайте палци че ми се струва читав мотора
|
|
|
|||
|
|||
|
Стискаме,че с кои ще си правим ластик ако не си вземеш мотора....
|
|
|
||||
|
||||
|
айде вече може да не стискате купих го
![]() ![]() ![]() ![]() 5.5 амг бате
|
|
|
||||
|
||||
|
Бах мааму, тъкмо се бях разкандардисал да си сменям мотора, глей сега как ми палиш фитила
|
||||
|
||||
|
ти може и да не го сменяш ма на киата ше сменяте скоро
|
|
|
||||
|
||||
|
Тя си е добре, тъкмо я учим да бачка на масло
|
||||
|
||||
|
мани че маслото поскъпна от известно време и не е изгодна двутактовата смес
|
|
|
|||
|
|||
|
Колко време ще ти трябва за да го метнеш този мотор?
Петите за G500 са 222лв. едната без процента отстъпка краина цена за клиент от ИВАИДЖЕТ.тоес 2 петички 444лв. Колко е с отстъпката ще ти кажа по-касно точна цена за тебе.. Поздрави за мотора,колко време е необходимо за монтага на този мотор без работата по електрониката? Има ли шанс да се свали старият и да се качи новия за 2 дена,пак без електрото. |
|
|
||||
|
||||
|
без проблеми се качва за 2 дена стига да няма няколко семкаджии наоколо ма по телефона ти казах. тея пети да си ги забият отзад нестига че вземаме малки заплати в нашата държава ами и ще плащаме частите по скъпо от един англичанин примерно
25-30 паунда е една пета нова оригинална картер 60-70 келеши
|
|
|
||||
|
||||
|
Айдее кой си е купил мотор и ще ме вози.
|
||||
|
||||
|
Стига бе Зарко. То това 200-300 % нищо не са бе. Нали споделих: две задни пружини 1300 лв. Кво му плащаш?
Пети? Ами ако беха колена?
|
||||
|
||||
|
за пружините Вальо съм по-съгласен защото там има много фактори които дори в голям Български завод немогат да се вземат под влияние камоли да излезе добре работеща пружина кво остава аз да си я направа в гаража, но пети за няколко часа мога да си направя и сам
|
![]() |
| Bookmarks |
| Инструменти за темата | |
| Изглед на темата | |
|
|