|
|
|||
|
|||
|
Така...
Имам едни вибрации от към 100 нагоре лоста на раздатката така вибрира,че се едно е вибратор. Мислихме варианта да не е кардан ама може и да са тампони някаде. Даваите предполужения да се изчистат всички варианти.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ми имаш висящи лагери ,успокоител ,карета на карданя
![]() Трее да се види Рони,така си е налучкване
|
|||
|
|||
|
Да бре така е ама след 100/110 почва да се усеща
|
|
|
||||
|
||||
|
тампон на скорости, раздатка или двигател по ред както съм ги написал има възможност и за тампоните на носачите към моста ако са ти леш тампоните на носачите щи прата евтини (само в Пловдив има)
П.с. не бъркайте леките коли с джиповете тука висящи лагери НЯМА |
|
|
||||
|
||||
|
Има на съединитела.
![]()
|
|||
|
|||
|
Цитат:
другите не съм ги проверил още,но и това ще стане. Даи цени за тампоните на четрите носача |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Еее ти па сеа толко нема да ги истънчваме. Така му викат много хора. Майтап да става.
|
|||
|
|||
|
Ще трябва да изтънчваме иначе вибратора си остава
|
|
|
||||
|
||||
|
както и да е 200 лв 8-те тампона на носачите и 40 лв 8-те - носача към шасито щом са напукани доста най вероятно има голям луфт от там сложи я на канал един да седне вътре и да дава напред назад ако трябва сложете по една опора пред и зад гума и един да гледа отдоло моста трябва да играе доста в тампоните ако са леш
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
|
|
||||
|
||||
|
Цитат:
|
|||
|
|||
|
Така е след като твоита го пробва и не иска вече да ти пуска така ще кажеш.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Инструменти за темата | |
| Изглед на темата | |
|
|