|
|
|||
|
|||
|
Здравеите,търся инфо за това как и от какво се преправят задни барабани на такива с дискове...(достуверна) Всяка достоверна информация ще ми ет полза.
Благодарско на всички отзовалисе на тунинга |
|
|
|||
|
|||
|
Монеже никои не помогна,не каза как се прави се обадихме на неволята та тя ни каза...
Апарати и дискове от Спринтер до 98 година пълен комплект заедно с наклатките и прожини,пластини и тн. за ръчната.Стоиките за апаратите си се прават.Полуоските се растаргват до необходиният размер и ВОАЛА. Имаме си дискове отзад. Утре престигат апаратите с дисковете другата седмица ще поустна снимки нагледно и детаелно как се прави,защото явно е таина и всеки които го е правил не казва а иска да му се занесе колата и да ти садере ГАЗА за пари. Затова ще отворя нова тема със снимки на всичките модификации на моята Г-класа с пълно описание на това кое как се прави.. Благодаря на всички,които ми помогнаха те си знаят кой са... Цена на проекта с нови накладки на апаратите и нови такива за ръчната + жила за същата 400лв. |
|
|
||||
|
||||
|
А в коя част точно се престъргва полуоската?
Аз мисля,че ненатоварен няма да усетиш кой знае каква разлика в спирането,но щом е за идеята ви пожелавам Успех.
|
||||
|
||||
|
Аз ръчна не сложих.Разгледайте добре системата преди да купите и "чарколите" за ръчната,че може да не пасва.
az ru4na ne slojih razgledaite dobre sistemata predi da kupite i 4arkoliite za ru4nata 4e moje da ne pasva Зарко,пиши на кирилица!!!Ако нямаш в компа,обърни се към Йори или Влади,да ти пратят нек'ъв флекстайп или нещо подобно,че 5 човека постоянно те превеждаме,щото на маймуница не се чете!!! Последната редакция е извършена от Sotir Sotirov : 20-11-08 в 20:44 Причина: латиница |
|
|
|||
|
|||
|
Вече ги купих.Когато разглобим щи видим какво ще излезе.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Инструменти за темата | |
| Изглед на темата | |
|
|