|
|||||||
| Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|
||||
|
||||
|
Колеги какво ми трябва за направа на задни дискови спирачки на W460. Предполагам че ми трябва дискове и апарати от Спринтер но неми става ясно как да захвана апаратите за моста.
|
|
|
||||
|
||||
|
Като вземеш детайлите се обади и ще разгледаме как да стане, защото и мен ме интересува.
|
||||
|
||||
|
ok
|
|
|
||||
|
||||
|
И на мен ми е интересно....
|
|
|
||||
|
||||
|
Тука при нас имаме направена G класа със дискови спирачки отзаде.Колегата Nik може да каже повече по въпроса.
|
|
|
||||
|
||||
|
Е,то по принцип малко от Г-тата са останали на барабани.Не виждам проблем да се направят на дискове...
|
||||
|
||||
|
Бях забравил ,че имам цял преден мост от Бус Мерцедес 310 та въпроса ми е дали няма да станат дисковете и апаратите от него да се монтират на Г-то.Апаратите са като на Г класата сигорно и диска е същия.
|
|
|
||||
|
||||
|
Трябва да разгледаме.
|
||||
|
||||
|
Ще звън друг седмица ако имаш време ще мина да разгледаме.
|
|
|
||||
|
||||
|
Това му е диска ако не се лъжа на модел 309 и 310. Мисля няма да стане за това, което искаш. Не е реално задните спирачки да са два пъти по ефикасни от предните. Те и апаратите на мерцедеса са внушаващи. Този модел по спомен е с по 4 цилиндри на апарат.
|
||||
|
||||
|
Колегата Dini е прав дисковете няма да станат днес ги гледах ,а апаратите може и да станат като изключим големината им.
Ще взема за спринтер задни наи добре. |
|
|
||||
|
||||
|
А въпроса с ръчната спирачка?
|
|||
|
|||
|
Хидравлична ръчна. И задължително забавител към задните спирачки или някакъв спортен разпределител на усилието. Иначе хваща първо задницата и тя тръгва веднага да пързаля. Това вече е правено много пъти, така че вижте само една бегачка и сте готови.
|
|
|
||||
|
||||
|
Цитат:
Проблема отдавна е решен, мисля че преди около 2 години направихме първия работещ комплект и от тогава оплаквания няма. Ето теми със снимки: http://www.offroad-monsters.com/foru...ead.php?t=4722 http://www.offroad-monsters.com/foru...ead.php?t=2870
| Инструменти за темата | |
| Изглед на темата | |
|
|