|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|||
|
|||
![]()
Буферите, отрязаната и позакърпена рама.
Остават уши за колани и пети да срещат буферите, и ще се прехвърлям на клетката-кабина. |
|
||||
|
||||
![]()
Получава се много добър макет който даже и ще се движи
![]() Пълно е с куп излишно желязо, но като за начало е таман. Това е един от начините да разбереш на кое къде му е мястото.
|
|||
|
|||
![]()
Айде сега, 40-50 сантима са отгоре.
Накрая може и да поотпаднат ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
За кое говориш?
|
|||
|
|||
![]()
Всичко дето стърчи по тия "телескопи", накрая като регулирам ще го махна. На опорите на клетката съм слагал квото съм имал. И капака трябва да се прави от стъклопласт.
Иначе къде го видя това излишно желязо? |
|
||||
|
||||
![]()
Като се видим ще ти покажа.
|
||||
|
||||
![]()
Какви са амортисьорите и с какъв ход са
|
|||
|
|||
![]()
Омега А, май комби. 28 см.Тънка лайсна, няма и 60лв. двата.
|
|
||||
|
||||
![]()
Не става нищо от тях мисли нещо друго аз съм на витарата с такива и не съм доволен трябва да са по твърди
|
|||
|
|||
![]()
Ще го мислим, нека тръгне "макета"
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Йори, това колко е високо
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Колкото твойто но седалката май му е по ниско.
|
|||
|
|||
![]()
Очертава се и мойта глава да е на косъм от тръбите.
Още малко усилване и я приключвам клетката. Затварям отзад и отстрани. Покрив и врати ще мисля дали да има. |
|
||||
|
||||
![]()
Андро от каква стомана са тези тръби?
Защо ги снаждаш така? Всички крайща на тръбите трябва да се събират в една точка а не така както го правиш.И избегвай сгъвките колкото са по-прави тръбите толкова е по-здрава клетката. Последната редакция е извършена от IVAYLO BLIZNAKA : 20-01-10 в 11:36 |
|
|||
|
|||
![]()
Браво,Андро,перфектна работа.Близнака,може и да е прав,аз нямам опит в тая работа,но на мен ми харесва кледката на Андро.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ивайло, при мен е и клетка, и кабина. Трябваше малко и да се запази линията на Патрула, и що годе да има вид.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитат:
Стомата и тръбите са конструкционни - 51/2. Тая кола няма да участва на състезания. Поне не на професионални. Живи и здрави ако има следващ проект с необходимия бюджет, няма да правя компромиси. Това е, както се изрази Йори макет. Уча се на него и понякога се забавлявам ![]() Снаждам ги, щото двете последователни дъги няма как да станат по размер и в една равнина. Приятел ми сгъва тръбите с елементарна ролкова огъвачка. Тоя проблем с раздалечените краища на тръбите дойде от недоглеждане. Беше провиснал тавана на ролбара. Монтирах разкосите и после го видях. Като го напънах и върнах нагоре разкосите окъсяха. Не ми се ходеше пак за тръби да ги сменям. С две ръце и две очи така става ![]() Всичките тия извивки повлече предния джам. |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Патрула ползва така наречената "жива рама" с тези тръби ще гипсираш движенията по рамата и ще започне да се пука по заварките
Като гледам колко е изгнило шасито то ще се предаде преди тръбите. Не е нужно да си на състезание за да обърнеш джипа. Въпреки че имам двама приятели дето останаха живи само защото джипа беше без ролкейдж.Но това е друга тема. По-добре джип без ролкейдж отколкото с зле направени тръби в купето дето на третото минаване през таван стават като копия. И всичко това на сантиметри от главите на пасажерите. При теб в момента тръбата зад челното стъкло е с зададена посока на огъване.Тази зад нея и другата отгоре са снадени точно там където усилието ще е най голямо..... Най силните удари се падат на предната колона защото там е мотора.След тяхното смачкване ударите се поемат от централната арка. Затова има изисквания за височината на тези основни тръби както и да са направени от една непрекъсната тръба която трябва да се захване точно на гредата върху шасито.Начина на захват също е много важен! Този ''алфа'' бар който си сложил отзад така поставен няма да работи добре.Затова ти пуснах снимката. Клетката и кабината трябва да са две различни неща.Сам ще се убедиш в това. Последната редакция е извършена от IVAYLO BLIZNAKA : 21-01-10 в 02:58 |
|
|||
|
|||
![]()
Прав си Ивайло.
Сглобих конструкцията на задния кош. Подкалници и под ще има. Има да се монтира газова бутилка и резервоар-че. Казвайте овреме, ако има някои особенности за които не се сещам ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Абе добра абонатна станция си сътворил, но не виждам топлообменника
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Според мен конструкцията от тръбите трябваше да не е заварена за рамата, а да се закачва както се закачва оригинално купето. Така ще има проблеми почти съм сигурен.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Тия фланци, ще придобият по елегантен вид
![]() Последната редакция е извършена от Andro 160 : 22-01-10 в 20:58 |
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте. Бих искал да използвам тази тема, за да попитам за този тип окачване. Та ,удачно ли е да се използва 4 линково окачване за джип, който ще се кара доста по асфалт, или устойчивостта на завои ще се понижи в сравнение с ресорното окачване?
|
![]() |
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|