|
||||
|
||||
Копирни центрове "МАНИЯ"
Не съм очаквал, но и фирма като копирни цинтрове "Мания" може да бъде провалена като репутация! Нашият екип е възмутен и повече няма да ползва техните услуги, които впрочем ползваме от доста години и не за едно състезание! Новите служители в офисът им в Студентски град са с лошо отношение към клиента и липса на всякакава мотивация да ви обслужат и да спечелят пари за фирмата в която работят!! Последните две поръчки се превърнаха в кошмар за нас първо няма коментар на каквото и да било по файловете или поръчката просто веднага ни се каза "Това нема да стане" и продължават да си говорят помежду си за важни за тях лични теми.Добре щом "Нема да стане" има други студиа в които нещата стават и рано или късно стават силни колкото подобни фирми генерирали инерция в бизнеса, но стремглаво намаляваща благодарение на подобни служители!
|
|
||||
|
||||
Два месеца се опитвах да си направя лепенки за рамката на колелото. Опитах в над 10 фирми. Винаги имаше някакъв проблем. Скъсаха ми нервите и накрая го боядисахме без лепенки. Стигнах до извода, че всички в тоя бизнес са пълни лайнари. Някой ден обаче ще дойде някой от тях при мен за нещо и ще остане мноооого доволен
|
||||
|
||||
Прав си незнам защо всички си мислят, че машинките които са си купили са ужасно скъпи и само те могат да си купят такива! Винаги ти говорят с някакво самочувствие каточели са единствените? Хубав плотер за нашите нужди е между 800 и 2000 евра? Фолио се продава на метър?!
|
|
||||
|
||||
Аз пък съм доволен.Винаги всичко е било в срок и изпълнено както трябва,за чертежи главно става въпрос
Изглед на темата | |
|
|