назад   Offroad-Monsters Форум > Правила > Правила на форума

Реклами

Правила на форума Моля, прочетете правилата в този раздел преди да започнете да публикувате във форума.

Отговори

Инструменти за темата Изглед на темата
Старо 28-12-13, 00:09
Валентин Валентин извън линия
Registered User

Дата на регистрация: Dec 2013
Публикации: 1
По подразбиране Спазват ли се Правилата на този Форум, или не?.

Здравейте на всички и Честита Коледа.Темата ми е адресирана специално към Администратора.Понеже съм член на Форум "Офроуд.Бг", но нещо в сървара имаше проблем и не можах да вляза в момента , при опитите ми да се свържа, изкочи сайта "Офроуд-Монстер", от любопиттство влязох , разгледах и се регистрирах.Първото нещо, което ми направи впечатление бе, че повечето от участниците тук, са участници и в други форуми със същата тематика и писанията им са почти като в другия Форум.Нищо лошо.Но ми направи впечатление, че и ТУК-подчертавам,някои от правилата/незнайно защо/не се спазват.Не от участниците-ние сме свикнали да нарушаваме всякакви правила на принципа"Правилата са създадени за да се нарушават"и това ни е втора природа, с някои изключения разбира се.Според мен правилата се нарушават от Админа, който трябва да следи за "порядките".Ако самият той не се сети за какво става реч, нека ме попита, ако ли пък не , здраве да е -явно така ни изнася на всички.Само за подсказка-т.1, т.2, т.3 от Правилника.
Отговори с цитат
Старо 28-12-13, 20:57
Sotir Sotirov's Avatar
Sotir Sotirov Sotir Sotirov извън линия
Ненормалник

Дата на регистрация: Mar 2008
Публикации: 2,491
По подразбиране

А какъв точно е смисъла на подобна тема?
Тук повечето се познаваме лично и не си правим мизерии.Смея да твърдя,че тук е доооста спокойно място.И ще си остане такова!!!
От друга страна тук почти всички са "модератори".Дет се вика ,почти всеки може да те банне,ако сметне за необходимо.
Като нов потребител тук,за момента виждаш много малка част от Форума- върхът на айсберга.Затова ти се струва че има дублирани теми.Както и да е.
Добре дошъл.
Старо 28-12-13, 23:38
Tsvetan's Avatar
Tsvetan Tsvetan извън линия
Уаз-каджия

Дата на регистрация: Jul 2008
Публикации: 1,099
По подразбиране

Алоооо админа влази у правия път,че
Старо 29-12-13, 08:42
Sotir Sotirov's Avatar
Sotir Sotirov Sotir Sotirov извън линия
Ненормалник

Публикации: 2,491
По подразбиране

Старо 29-12-13, 23:42
Yordan Kolev's Avatar
Yordan Kolev Yordan Kolev извън линия
Администратор

Публикации: 5,354
По подразбиране

Цитат:
Автор Валентин Виж публикация
Здравейте на всички и Честита Коледа.Темата ми е адресирана специално към Администратора.Понеже съм член на Форум "Офроуд.Бг", но нещо в сървара имаше проблем и не можах да вляза в момента , при опитите ми да се свържа, изкочи сайта "Офроуд-Монстер", от любопиттство влязох , разгледах и се регистрирах.Първото нещо, което ми направи впечатление бе, че повечето от участниците тук, са участници и в други форуми със същата тематика и писанията им са почти като в другия Форум.Нищо лошо.Но ми направи впечатление, че и ТУК-подчертавам,някои от правилата/незнайно защо/не се спазват.Не от участниците-ние сме свикнали да нарушаваме всякакви правила на принципа"Правилата са създадени за да се нарушават"и това ни е втора природа, с някои изключения разбира се.Според мен правилата се нарушават от Админа, който трябва да следи за "порядките".Ако самият той не се сети за какво става реч, нека ме попита, ако ли пък не , здраве да е -явно така ни изнася на всички.Само за подсказка-т.1, т.2, т.3 от Правилника.
Здравей, весело започва твоето участие тук.
По повод правилата, какво да ти кажа. Изобщо не ми пука за правилата. Чудя се защо изобщо поддържам тоя форум. Изключително отекчен съм от всякакво писане и следене на форуми. Този е единствения който посещавам и то от време на време. Не съм сигурен до кога ще е така.

В случай, че искаш да си псуваш на воля заповядай, на мен ми все едно.

П.П.
В твоя първи пост има нарушение на точка 5 от правилата плюс няколко правописни грешки. Това умишлено ли е или е поздрав за добре дошъл
Старо 02-01-14, 00:58
dorikin's Avatar
dorikin dorikin извън линия
ADMIRAL

Дата на регистрация: May 2009
Публикации: 81
По подразбиране

Нека се включа и аз, защо е необходимо да се разделяме с подобни постове аз съм на мнение че всички сме едно общество и трябва да сме си полезни а как това ще стане с спазване на супер "чист" форум! В повечето чужди форуми например даже се кефят на линкове и уотърмарк поставен върху снимките, у нас не е така! Естествено е потребителите тук да бъдат, такива и във други сходни или не форуми! Повторението на темите, това са въпроси интересуващи ни всички защо да не ги споделим и на друго място!Потребителя псувал, има и такъв раздел! Валентине очевидно раздел правила е твоят раздел за изява, добре дошъл и от мен в тази общност.

Отговори с цитат
Отговори

Bookmarks

Инструменти за темата
Изглед на темата

Възможности и правила
Не можете да публикувате нова тема
Не можете да отговаряте в тема
Не можете да прикачите файл
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Избери форум

Всички часове са в зоната GMT +2. Часът сега е 21:12.

© 2008- Offroad-Monsters® - Всички права запазени.