назад   Offroad-Monsters Форум > Проекти и общи дискусии на базата на: > LAND ROVER

Реклами

Отговори

Инструменти за темата Изглед на темата
Старо 13-12-16, 19:24
bobi8603 bobi8603 извън линия
Registered User

Дата на регистрация: Dec 2010
Публикации: 65
По подразбиране Раздатка лт 230

Здравейте.Имам следният въпрос,на самурая ми му се предаде и последният самурайски възел(РК-то).След дълго размишляване и търсене на друга РК на която задният извод за кардан да не е централен, да е макс 1.3 на бързите и минимум 2.7 на бавните ме сведе до неголям избор.Не искам руска ,че от вибраций ми е писнало.Идеята ми е Лт 230 с 1.222 на бързите и 3.321 на бавните.Четох че такава РК има на диско 1, но на кой мотор.Входа на Рк-то е с женски шлици.С опашка от скоростна кутия и заварен фланец на нея нещата трябва да станат.Тия кутий фул таим ли са? При включване на бавните ли се пуска блокажа 50/50.Моля някой който има опит с такива раздатки да каже дали при отделяне от скотостите няма да тече масло от към входа и ?
Отговори с цитат
Старо 15-12-16, 18:11
павле павле извън линия
Registered User

Дата на регистрация: Oct 2010
Публикации: 144
По подразбиране

Блокажа може да се включва както на бързи така и на бавни . Може да се направи със фланец за кардан без проблеми с теч на масло . Доста голяма и тежка раздатка има много голямо разтояние между фланците за двата кардана преден и заден . Като сложиш и къс кардан между скоростите и раздатката ще ти останат две педи за заден кардан .
Отговори с цитат
Старо 16-12-16, 21:06
bobi8603 bobi8603 извън линия
Registered User

Дата на регистрация: Dec 2010
Публикации: 65
По подразбиране

И таз хубава.От Газ 69 като ПЧ ми е ок. ама ме плашат че всичките шумят и имат вибраций.Давайте идей.
Отговори с цитат
Отговори

Bookmarks

Инструменти за темата
Изглед на темата

Възможности и правила
Не можете да публикувате нова тема
Не можете да отговаряте в тема
Не можете да прикачите файл
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Избери форум

Всички часове са в зоната GMT +2. Часът сега е 19:41.

© 2008- Offroad-Monsters® - Всички права запазени.