|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
Новини Раздел за новини свързани с високо проходима техника. |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
||||
|
||||
Таргата го е закършИл(де'еба)
Копи/песйствам го от тема в Offroad-Bulgaria.com
На шуменското състезание Тарагата е пострадал неприятно. Загубил е един пръст на дясната работна ръка, и в момента лекарите се борят да спасят втори. Той е частен механик, само осигуряващ се, и ще има нужда от сериозни средства за лечение и рехабилитация. Нуждае се финансова подкрепа. Банковата сметка е: IBAN-BG34FINV91501016052980 в лева BIC-FINVBGSF Венета Крумова Димитрова . Който иска директно по ЕКОНТ, до офис ЖП Гара Варна Венета Крумова Димитрова телефон 089 65 47 267 Благодаря предварително на всички. Венета Крумова Димитрова е съпругата на Николай - targa
|
||||
|
||||
А за жалост току що разбрах,че няма начин да се спаси и втория пръст,така че ше го режат и него,вероятно утре.
Баси. Иначе пък,честит имен ден Таргов.Бързо да се оправяш!!!
|
||||
|
||||
Искам да се знае,че тези пари са за ежедневните разходи, които всеки един човек си има. Това сметки, това хляб, гориво за колата...
Понеже Таргата си вади парите буквално с ръцете си-докато се възстанови няма да може да ги ползва, респ. няма да има доходи, а семейството и къщата си искат тяхното...
|
||||
|
||||
Днеска ме изписаха. Кутрето е без първата фаланга, безименния до средата на втората. Предстои дълга почивка. Благодаря все пак.
|
|
||||
|
||||
Щом средния е цел нема ядове
Без тия бързо ще свикнеш и без това само пречат Тарга, ти си корав мъж изобщо нема те мислим, аз цела ръка немам па ми дреме на кура. Хич не ги мисли Обаче оня лудия с червеното Джимни резна средния с циркуляра. Добре че има два иначе го е закъсал здраво Абе май прекалих с пиенето, детето донесе неква отрова ...................
|
||||
|
||||
Не ми дреме, ама сега след като за пръв път от 10 дена се наспах като хората, не знам кво да правя. Баси.
|
|
||||
|
||||
Ела ми на гости, ще идем на екстремен офроуд
И Соти ще дойде с кията
|
||||
|
||||
Щом и Сотир ще идва, работата отива на бедствие. Кой ще ни вади?
|
|
||||
|
||||
Техника да искаш
Имам на разположение Урал с 6 тона кран. Кажи само от къде и какво искаш да вадим
|
||||
|
||||
Как каво ще вадим бре? Сотир от дълбокото.
|
|
||||
|
||||
Май искаш да му развалиш кефа
|
||||
|
||||
Да благодаря на оня, ниндажа ли е, минджа ли е, май Соти се казва. Благодаря приятелю. Ще се реванширам.
|
|
||||
|
||||
Няма нужда да пишеш квото и да е.За теб става въпрос.Съжалявам че само толкова.От Йори и от мен са,би трябвало да ти пише на ордера.
Като можем пак...Скоро.Със сигурност. Ако имаш зор ми звънни да ме чуеш.И да нямам ще измисля нещо. Един от малкото си за който си заслужава.
|
||||
|
||||
Той Йори да не се прави на баровец, ами да върне на Генчо парите.
|
|
||||
|
||||
Абе,въртят некви лизингови схеми...
|
||||
|
||||
НемА си работа ей
Евгени тъкмо ме беше забравил Сега пак ще ме подгони
|
||||
|
||||
Гледам,фанА те в другата тема...май те наредиха като рубик-кубче...
|
||||
|
||||
Момци Таргата пак го е закъсал . Изгоря му къщата по сред зима та кой с каквото може .
|
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|