|
||||
|
||||
Чероки 2.5 бенз
Здравейте, оглеждам се за този джип от бая време.Ще ползвам джипа за разходки и прекарване на разни ненужни неща от къщи до вилата и обратно.Създава ли проблеми мотора и джипа като цяло.Като подръжка например едно обслужване колко излиза.Намират ли се части ако се счупи нещо.Понася ли газ и има ли място бутилакта за газта да е под джипа.
Понеже американските коли не са ми силна страна просто имам любими модели този е един от тях и затова питам малко лаишки въпроси, но важни за мен. Мерси Последната редакция е извършена от BOBSEN : 01-11-10 в 21:35 |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Явно няма разбирачи
|
||||
|
||||
Хаха, никой не иска да си сложи главата в торбата за тази кошница.
|
||||
|
||||
Е как кошница харесах си чиреп то пък се оказа кошница.
Толкова ли е зле, мараката ли е проблема мотора ли. |
|
||||
|
||||
От теб разбирам, че имат и малък бензинов мотор. Мислех, че са само 4 литрови. Как сега да ти дам компетентно мнение
|
||||
|
||||
А коя година е машината да погледна туй онуй
|
|||
|
|||
Колата ако е читав екземпляр е добре. Мотора е доста здрав, колата с него е балансирана много добре, тъй като е зад моста. Малко малее като мощност спрямо 4.0, като в същото време разликата в разхода не е голяма. Но този двигател, прави трансмисията след него абсолютно безпроблемна ( справка Густав )
|
|
||||
|
||||
Лека светлина в тунела,Йори то и аз не знаех, че има докато един ден не го зърнах и мечтата зе Чероки се върна.
Колега нямам набелязана конкретна машина питам какво да очаквам като си набележа. Части за американците намират ли се и понасят ли газ? |
|
||||
|
||||
Взех си дезелов Гранд
|
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|