|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|||
|
|||
Честито! Ицо от Титан Ауто Луковит дава гаранция 1 година и ми слага газова уредба за един ден (докато аз си ловя каракуди на Дъбника).
На 90% от колите им се вдига мощността по неговите думи. А сега кажете на кой майстор да има вяра човек?! Я да си чакам Йори аз да повдигне завесата какво си е наумил. Поздрави и НАСЛУКА! |
|
|||
|
|||
Васко Рангелов ,имаше на неговия джип,и по спомен казваше че работи в диапазон от около 2000-3000оборота.За икономия не споменаваше ,но казваше че има осезаема разлика в динамиката.
|
|
|||
|
|||
Положението е прекрасно, получавам категорична абсолютно противоречива информация от всички страни. Но е решено - ще скачаме в мармалада ама още търсим най-дълбокото.
Поздрави! |
|
|||
|
|||
Здравейте, имаме решение на задачата - към БГ пътува 1KZ-TE, стискайте палци да е в добро състояние. Пътува комплект с инсталация, скоростна кутия и раздатка. Имам много въпроси и ще започвам да ги задавам -
това ми е код на дифа и трансмисията (G255/R150F) според табелата на runner-а, в момента съм с чисто нови 33х10.5х15 BF G...MT, Ще носят ли новият двигател, трансмисията, дифове и други железа на този афтомобил тези гуми? Готов съм да направя компромис със скоростта и разхода, но ако товарят машинката постоянно - нещо не ме кефи, идеи? Поздрави и НАСЛУКА! |
|
||||
|
||||
И двете ще издържат, освен ако не си решил да се състезаваш . По-скоро 1KZ , особено с TE са склонни към прегряване и пукане на глави. Какво значи това. Значи да се кара системно и редовно със скорости от 130 км/ч и нагоре продължително време. Примерно София-Бургас....и особенно ако е лято, това доста ще помогне. Иначе 1KZ е много прост, здрав и надежден двигател. Кутията R150F е много презапасена и едва ли ако я скапеш ще е заради по-мощния двигател. Дифовете ако са ти мудни с 33-ки просто ги сменяш. Там друг лек няма.
|
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|