|
|||
|
|||
Раздатка лт 230
Здравейте.Имам следният въпрос,на самурая ми му се предаде и последният самурайски възел(РК-то).След дълго размишляване и търсене на друга РК на която задният извод за кардан да не е централен, да е макс 1.3 на бързите и минимум 2.7 на бавните ме сведе до неголям избор.Не искам руска ,че от вибраций ми е писнало.Идеята ми е Лт 230 с 1.222 на бързите и 3.321 на бавните.Четох че такава РК има на диско 1, но на кой мотор.Входа на Рк-то е с женски шлици.С опашка от скоростна кутия и заварен фланец на нея нещата трябва да станат.Тия кутий фул таим ли са? При включване на бавните ли се пуска блокажа 50/50.Моля някой който има опит с такива раздатки да каже дали при отделяне от скотостите няма да тече масло от към входа и ?
|
|
|||
|
|||
Блокажа може да се включва както на бързи така и на бавни . Може да се направи със фланец за кардан без проблеми с теч на масло . Доста голяма и тежка раздатка има много голямо разтояние между фланците за двата кардана преден и заден . Като сложиш и къс кардан между скоростите и раздатката ще ти останат две педи за заден кардан .
|
|
|||
|
|||
И таз хубава.От Газ 69 като ПЧ ми е ок. ама ме плашат че всичките шумят и имат вибраций.Давайте идей.
|
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|