|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
||||
|
||||
От ресьори на пружини-как?
Здравейте!Отдавна чета в този форум но не съм изказвал мнение до сега!
Въпроса ми е -имам Нисан Патрол/ресьорен/и искам да го преправя на пружини-знаете защо Търся най удачния вариант за направата му!Ако има и готови идеи бих се възползвал,или готови детайли за да се направи...? |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Цитат:
|
|
||||
|
||||
Цитат:
Не говоря за компромиси.....те могат да струват доста скъпо! ИДЕИ и начини за направа!Мислиш ли че не съм наясно че струва кинти!? |
|
||||
|
||||
Кой ще е майстора?
|
|
||||
|
||||
В Шумен давам само на един човек да "ръчка"по стареца!Не ми се друса до Варна.....
|
|
||||
|
||||
От ресьори на пружини,начини-много.Вариянти-също.Като за начало,за какво ще се ползва в последствие колата?
От опита ми досега съм забелязъл,че кола за гората се прави лесно.Но да става и за движение по пътищата-вече не е толкова просто. Казвай с какво да помагаме.
|
||||
|
||||
Снимки .чертежи,идеи!Джипа се ползва за хард разходки, тестов автомобил за едно Шуменско състезание рядко за състезания Трофи изпълнения |
|
||||
|
||||
Може би е добре да споделиш до каква сума си готов да отделиш за проекта, защото решенията са много и разнообразни като цени.
|
|
|||
|
|||
От ресьори на пружини как
Предницата на колата ми е по-ниска от задницата, как да разбера дали е от амортисьора или от пружини. Ако са пружини какви да избера Благодаря
|
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|