|
||||
|
||||
Колко мм е в диаметър?
|
||||
|
||||
16mm стержен е на виетнамката.
|
||||
|
||||
Виетнамката е с 50мм бутало а това което аз съм сложил е с 40. Това което по принцип се слага е цол и четвърт или 32мм. Разликата между него и моя в проценти е около 55 в повече за моя. От тук дойде и борбата да накараме помпата да храни и двете. Сега смятайте колко е разликата в обемите на 32 и на 50-ката.
Този който ти ми показа е по малък от цилиндъра, който ми показаха в магазина и казаха, че е за Виетнамка. |
|
||||
|
||||
Много важно нещо което съм пропуснал да спомена е че допълнителния цилиндър който е монтиран на моста служи и като демпфер, но тъй като е с голям обем работи като няколко демпфера едновременно. С хидро асистенцията никакви дупки и бабуни не оказват влияние на волана.
Другото му преимущество е това, че този мощен демпфер пази кормилната кутия от рязки удари. |
|
||||
|
||||
Цитат:
http://www.klemens.ru/shop/images/pr...08-3405011.JPG Това е от виетнамка 16мм стержен.
|
||||
|
||||
Буталото е закачено на стержена. Неговият диаметър е еднакъв с вътрешния диаметър на цилиндъра. При Виетнамката е 50мм.
|
|
||||
|
||||
Да това е така. Този вътрешен диаметър трябва да е максимално доближаващ се до диаметъра на стержена както впрочем е при рейките. Тогава системата ще работи най-адекватно при бързи завъртания на волана. Компенсацията става само с по-големи помпи.
|
|||
|
|||
Баце ,това знаеш че няма как да стане-цилиндъра трябва дае плунжерен, но пък той е еднодействайщ.Работата става с поръчков,но и там се доближаваш, не си точно на тоя размер.
|
|
||||
|
||||
Плунжерния няма място тук.
|
|||
|
|||
Точно така.Дадох само за пример,кога е възможно диаметъра на буталото да е равен или почти до тоя на стержена.
Но плунжерен няма кък да е двойнодействащ, и щеш нещеш вземаш с до 30-50мм. разлика. двойнодействащ такъв. |
|
||||
|
||||
Йори баце туй е коет можах да направя
|
||||
|
||||
Според мен,за литър и половина система,трябва да е предостатъчен...
А може ли да се вържат паралено 2?
|
||||
|
||||
Може, няма проблем и 10 да поеме. Също така може и да са последователно. Те се връзват на изхода на кутията, а там налягане няма.
Преди малко намерих подходящия та търсенето приключи. |
|
||||
|
||||
К'ъв?Дай да го скиваме...
Изглед на темата | |
|
|