|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
|||
|
|||
Kормилна (секторна) кутия...
Въпросче специално към Йори.
Коя е най-здравата, дуракоустойчива хидравлична кутия, която би могла да се присади на Ленд Ровърите от 90-те - Рейндж, Дифендър и Диско ? Има ли такава изобщо?
|
||||
|
||||
Незнам как е при тебе ама той ще ти каже от БМВ ;)
|
|||
|
|||
Е, аз си мислех за Уаз-овска, но няма хидравлика, а Диското е много тлъсто и най-вероятно изобщо няма да мога да завивам...
|
||||
|
||||
В смисъл ?
Къде ти седи кутията и как седи хебела???
|
|||
|
|||
От вътрешната страна на гредата на шасито. Хебела сочи напред.
|
||||
|
||||
Мерцедес 123.
|
|||
|
|||
Издържа ли на силни странични удари? Щото аз ги бия много...
|
||||
|
||||
Няма да стане.Втрти се наобратно. От БМВ ще стане.Обръща се хебела и ще се върти в твойта посока.При мен не е дала никакви проблеми,при Йори мисля,че също.ИЗчакай го и той ще ти я препоръча,почти съм сигурен ;)
|
||||
|
||||
Цитат:
Лазаре от БМВ кутията принципно може да стане, но няма ли вариант да си сложиш оригинална кутия?
|
|||
|
|||
Оригиналната не ме кефи като концепция. Два дънера, един пън, един камък и накрая едно... Рено... и толкова й беше...
Добре, че не бях сложил усилените щанги, та за момента се крепи някакси.
|
||||
|
||||
Стига бе верно ли е пълна фира? Имай предвид, че не лесно да се монтира друга кутия особено тая от БМВ-то защото е с долно закачване, а твойта е със странично.
|
|||
|
|||
Ей с червеното, там превърта или се криви колелцето на на вала.
Не знам на БМВ-то как е , но ако същото нема сми...Уазовата ми струва по-надеждна(поне в казармата съм я тествал (devil-smiley) )
|
||||
|
||||
Ела да ти покажа какво представлява отворена кутия от БМВ и ще прецениш сам.
|
|||
|
|||
Мда, ще трябва...
П.П. Иначе при англетата е пълно, дават ги по 40-50 лири, ама да си нося по една-две резервни не си е работа...
|
|||
|
|||
Уазковата май беше с двойна ролка, а Волговата даже с тройна...А тва само с едно търкалце...
|
||||
|
||||
Читава от БМВ върви до 200лв най много и ги има навсякъде.
|
||||
|
||||
Щом върти на обратно е по-сложно. Да се мръдне напред няма ли възможност за да се убърне хебела. Иначе от мерцедесовата несъм виждал по-здрава. Несъм виждал и испуснала такава.
Другото най-здраво е обикновен сектор от уаз например и една хидравлична бутилка от виетнамка. Ненормално здраво и върти ако ще гумите да са от булдозер.
|
||||
|
||||
Не става руски са.
|
||||
|
||||
Стига с тоя лаф, че и аз влезнах в шамарите и се депресирам. А незнам дали знаеш как мраза руското...(p010)
То си има и лаф и на най-хубавата манджа една лажичка говно и стига...
|
|||
|
|||
Току-що англетата казаха от Диско 2 , по-яки били и се монтирали почти едно към едно...Ще видим...
|
|||
|
|||
А руското...като се сетя колко бой отнесе и нищо й нямаше...даже и хидравлика
Благодаря за отговорите!
|
||||
|
||||
То се чупи само когато не трябва, иначе е здраво спор няма
|
|||
|
|||
Ух лелеее! Мамина златна!
|
|||
|
|||
К'во е това бе Лазаре. Дойде ли ти? Що незнам?
|
|
|||
|
|||
На всички дето караме(чупиме) джипки отдавна ни е дошло (p010)
Он'ва от снимката е една друга счупена кутия. За моята не бой се - като дойде първо на теб ще се обадя.
|
|||
|
|||
Така, значи няма да има тунинг-извращения.
След доста чудене и мислене... и пиене на аналгин след телефонен разговор с МПФ, ми писна на...хебела и се обадих в завода в Англия. Пак късмет, та уцелих и промоция Една седмица чакане и дойде оригиналния тулуп:
|
||||
|
||||
Честито!
Дано се окаже наистина по-здрава! |
|
|||
|
|||
А дано!
Както и да е, турИхме я за два часа...много тежко джелезо...(new_Eyecrazy) Обаче после на тестовете щях да отнеса вратата на сервиза, щото бях забравил, че когато работи сервото, волана си се връща сам
Изглед на темата | |
|
|