|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
||||
|
||||
![]()
Нещо съм се настървил да експериментирам
![]() ![]() http://www.old.auto-futura.ru/tire/seha/knk26.html |
|
||||
|
||||
![]()
Това ще копа яко. Само не съм сигурен как ще е в страничните наклони. Ама те и тракторните не държат.
|
|
||||
|
||||
![]()
Не държат малките. Големите тракторки си държат повече от прилично.
|
||||
|
||||
![]()
Зависи как се засича рибената кост на тракторката,но в повечето случаи нямат проблем на страничния наклон,обаче въпроса е за мненията ви за конкретната шарка колеги,не е пробвана досега,а изглежда впечатляващо,ще дава вероятно добри резултати и на комбинирано каране,а не само на блатисти и кални участъци,възможно е да се кара безкамерно с вътрешни метални вентили,може да се окаже революционно откритие сред калните гуми за екстремна експлоатация
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Такива гуми караше Гришан от лозен на патрола високи са някъде около 89 сантиментра не помня точно колко но ги замени и мина на тракторни мисля че има защо
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Това е добро инфо,дали не може да попитаме за отзивите човека който ги е карал?Аз си мисля че ще стават и за конбинирано каране,ясно че на кал нищо не може да се сравни с тракторната шарка,която пък на заден ход я няма никак....но то пълно щастие и сред гумите няма...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Да ако искаш мога да ти дам тела и да му се обадиш защото не влиза във форума
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
С такава шарка имаше и Петлас-и.Доколкото знам,Гришан беше точно с такива.И нещо не му харесаха.Според мен тази шарка трябва да се преработи с машина за нарязване на грайфери.В този си вид не виждам как ще работи...
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]() Да определено трябва да се увеличи разтоянието на двата канала опасващи средната част,това е сигурно. |
|
||||
|
||||
![]()
А каква би била цената им евентуално,защото и това е много важно,тъй като ми се струва че не ще да е малка и дали няма да има алтернативи на подобна цена?
|
||||
|
||||
![]()
Да петлас се казваха и Слави с дефендъра кара с такива доколкото знам но гришата не остана много очарован от тях май бяха доста тежки
|
|
|||
|
|||
![]()
пьрво ги караше гришан след това тиа гуми ги сложихме на един (локорски) патрол и едва се отьрвахме от тях гола вода са сега сложихме каимани и нисана литна преди каиманите го дьрпах тоя джип от всеко дере с витарката за малко да стане дьлга база
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
Хм,затова се пускат теми,за да сме наясно,явно са тествани и отхвърлени като алтернатива. |
|
|||
|
|||
![]()
ние ги махнахме за 400лв
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Някой обърна ли внимание че пише Гуми за тракторни ремаркета
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Каква е цената на Белшин-ите и калко тежат?Любопитно ми е,Вида-та дали има конкуренция...
|
||||
|
||||
![]()
Белшините идват на голям размер за моите нужди,Видата за момента държи от към цена и качество в размери 7/16,9/16,12/16,задължителни вътрешни гуми!
|
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
Преди ги харесвах тия гуми много,но след като тия наще пуснаха производство бих казал,че наще са си по хубави като шарка.
|
|||
|
|||
![]()
пробвах 7 50 16 вида без вьтрешна не става
|
|
|||
|
|||
![]() |