|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
||||
|
||||
![]()
Йори,няма нужда да скромничиш,може да излезе като лизане на топки,но много малко джипове в момента във България могат да изпълнят това упражнение.Ако не друго поне е похвално.Евала!
|
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]() Ако визираш гумите на джипа те са 37/12,5/17
Знания и опит се трупат с количество натрупани щети. Когато унищожиш всичко ставаш експерт. ![]() 0888799975 Последната редакция е извършена от Yordan Kolev : 16-02-12 в 18:57 |
|
||||
|
||||
![]()
А на предпоследната снимка, койлоувъра не се ли опира в рамата, не се ли криви?
|
|
||||
|
||||
![]()
Минава близо (няколко см.) но не опира. Кривия ефект е от снимката понеже е снимано от близо.
|
||||
|
||||
![]()
.
|
||||
|
||||
![]()
.
|
||||
|
||||
![]()
Не е като да няма ходове супер е
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Хубаво на тва устройство зад ролетката е, че се купува веднъж и забравяш. Не е като обикновените амове дето се сменят 5 пъти в годината. Хем по евтино излиза в крайна сметка хем дава и добри ходове.
|
||||
|
||||
![]()
Между другото вчера КИА-та се видя със...сестра си.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
.
|
||||
|
||||
![]()
Едната е много слушала и за това е пораснала много.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
На мен по-скоро ми приличат на майка и дъщеричка
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Много голема разлика бе момци.Изглежда доста внушително на фона на другата Кия
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Спокойно голега, лудия нощеска е дигнал кията и сега идва да и сложим 37-ците
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Добре де,да попитам.Тези нефелни мостчета,как аджеба издържат на тези гуми,още повече в ръцете на такъв гороломник?Soti не го познавам лично,но като чета какви работи пишете за него,акъла ми не го побира.Освен всички преработки по мостовете,редукцията спомага ли за тяхната издържливост?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aко го познаваше лично и другарчето, с който прави нещата,повярвай ми нямаше да се чудиш или да питаш да ли ще издържът редукторите
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
А на тебе кой ти каза че не издържат.Мостовете не са слаби.Фабрично си имат кусури,които могат да се отстранят.В момента ги карам с 37-ци Аерок и не е истина няколко часа каква газ съм надавал.Йори е снимал,а Асен е свидетел.
Иначе ДА.Редукцията спомага за издържливоста.Колесните редуктури,в случая,са с ПЧ 1,94:1,което значи ,че почти два пъти разтоварват трансмисията преди тях. Отделно от всичко на моите мостове е "пипнато" предавателното число,което допълнително разтоварва...
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
|
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
|
||||
|
||||
![]()
А височината на гумите компенсират оборотите на двигателя. Дано си ме разбрал.
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ахам.Че с 32-ките скоростите идат малце късички.За сметка на това,обаче е много пъргава.С 37-ците върви по скоро нормално.Нормална джипка с нормални предавки и с толкова големи гуми,ще върви с мъка и ще мре по баирите.
|
||||
|
||||
![]()
Да не бехте орали така над нас
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Абе, чух че вчера си счупил нещо задния мост, онзи здравия :P
|
||||
|
||||
![]()
Грешно си чул
![]() Отворихме моста и се оказа, че няма повреди.
|
||||
|
||||
![]()
Малко безмислено се оказа разглабянето,но поне отрегулирах дифа,че го бях оставил леко с хлабина,да уляга.Сега е добре.КИА-та е сглобена и до преди малко я разтривах по квартала.Даже ме гониха,полицаи,че съм бил съмнителен...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Един път и те да уцелят диагнозата.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
А от къде е бил проблема при движение на зад?
|
|
||||
|
||||
![]()
Траят си :D
|
|||
|
|||
![]()
Проблема е в диагностика, който е казал че задния мост не се върти - просто за човека щом едната гума не се върти, то моста е счупен и не върти
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Но тракането беше интересно.И се случва за втори път да попада камък между апарата и джантата от предната страна на задния диск.Явно ще трябва да се премахват фланците...
|
|||
|
|||
![]()
Да бе.......... 4-ма човека му гледаме задните гумите как не се въртят и нещо яко чатка като за световно........ .
Няколко пъти лягах от долу да гледам кардана как се върти а гумите не мърдат.......... Да приеме че аз съм киорав и още 3-ма и те са киорави ама докато имаше заден мост кията хвърчеше а като спре застана като паметник :D |
|
||||
|
||||
![]()
СмЕни диоптъра...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
И ето новите спирачни апарати за Кията
![]() Зад тях се вижда малко и от щастливия собственик ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Вие сериозно ли ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Тия двамцата никога не са ги пили баце
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Що ли си мисля че на Сотко щеше да му отива с по още един в ръка.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Най-накрая Кията ще има и хубави спирачни апарати :D :D :D
|
![]() |
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |