|
Регистрация | Въпроси и отговори | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай като прочетени всички форуми |
![]() |
|
Инструменти за темата | Изглед на темата |
|
||||
|
||||
![]()
Почнахме от задния мост. Оригиналните тампони издържат доста кратко и затова сложихме подобен размер, но направени за носач на ТИР
![]() Тъкмо бяхме набрали скорост и дрифтъра продаде колата. Сега искат пак да я докарват за продължение ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Хихихи покажи другите шукариики деее! Спирачки тва онова... То и аз имам снимки и аз може да кача!
|
|
||||
|
||||
![]()
Па качвай де.Некой да те е спрЕл...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]() Като начало днес повтаряме упражнението от първите снимки. Преработка на заден мост 2.0 ![]() Иначе до тук сложихме отпред спирачки от Е38 750, а отзад слагаме предните апарати от колата.
|
||||
|
||||
![]()
.
|
||||
|
||||
![]()
Шукаритетни спрачки проима тази кола.Под 17-ка джанта отпред вече не мо'е да влезне...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Момчета явно не си губите времето
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
То та'а кочина се прави за летен дрифт.За начало спирачна система,заден мост и заден диференциял.След това колата заминава ревизия на мотора,електроника, турбиниране и клетка ,а докато е свален двигателя,ние ще се заиграем с кормилното управление-кастор,камбър,акерман за дрифт,трябва да се гонят 90-те градуса на завиване...там ще е интересно...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Няма до края.Правенето е цял живот!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Не е точно така.Мотането на един проект обикновено идва от финансови причини или спестявания.Примерно с твоя радиатор случая беше точно такъв-чакахме по-евтин от Англия,иначе щеше да караш още есента...
![]() А иначе една кола може да се тунингова до тогава,до когато се стигне лимитът и за тунинговане.След което обикновено се сменя базата.Иначе тунинга като цяло наистина е доживотен... ![]() П.П. К'о стана с демпфера?
|
||||
|
||||
![]()
Днес подменихме всички тампони на задния мост. Соти го даде за боядисване и тия дни трябва цялата задница да се събира!
Малко остана! Вече сме в началото на края! Ще има снимки скоро,на моста, дифа и спирачките как изглежда всичко след Йоризацията хахахахха!
|
||||
|
||||
![]()
Оригинално тези спирачки стоят под 16" джанти...
|
|||
|
|||
![]()
Е може цинка малко да е подигнал
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
МИсля че лесно може да се провери,шот имам 16-ки джанти за БМВ у гаражО...ма си мисля че нЕ'а да влезнат...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Днес Йори започна да събира дифа. Утре идва моста,със Сотко трябва да сложим тампоните на носачите,после да се сложат апаратите и дисковете и да се прекерат тръбички за ръчната и спирачната система отзад!
Йори има една брутална идея за Ръчната спирачка. Да се мести заедно със седалката! Това как ще стане,само той може да каже...
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
А релсовия механизъм за ръчната? И това как ще се мърда напред назад?
|
||||
|
||||
![]()
Нали не очакваш да ти обяснявам предварително
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Защо ,е това като хората са си го измислили как трябва да е.
|
|
||||
|
||||
![]()
Бояджията дойде днес и донесе моста
![]() Забравил съм да го снимам по обясними причини ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Кога ще разберетте, че ви е грешна платформата бе? Взима се е36 седан за таа работа
|
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитат:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
А ти в БГ де виде писти, че даже и да моеш да избираш
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Нема.Ама има в Румъния,Гърция и малко по надалече...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Пожелавам му ги на Стефан, ма знам суравата реалност, сре дерзайте
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Днеска го посъбрахме,та сдоби вид.Отново трябваше да се премахва някаква предишна цигания,ама вече всичко е наред.Остава да се обезвъздуши,да се сглОби генерацията и некой ден да се подкара ръчната...
Снимки тряба да има много,остава да има и кой да ги качи...
|
||||
|
||||
![]()
.
|
|||
|
|||
![]()
Има ли някакво развитие по колата че ми стана интересно и май пак ще вадя мойта от прахта.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ми...не.Проекта умря още тогава поради няколко причини на собственика,вкл. и финансови.В този си вид колата се кара до ден днешен като евридейка и чака по добри времена.Така и не поставихме някои от произведените детайли по нея.Може би някога...
|
|||
|
|||
![]()
оф и аз с мойта така направих, стигнах до някъде и сега седи в София на паркинг и чака по-добри времена, те това е мойто творение
http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...p?f=6&t=229225 Последната редакция е извършена от Yordan Kolev : 26-05-14 в 22:32 |
![]() |
Bookmarks |
Инструменти за темата | |
Изглед на темата | |
|
|